Σμύρνης 21, Εύοσμος Θεσσαλονίκη

2313 088 343 - 693 737 5245

info@powerpaws.gr

Το Ιατρείο Ζώων Συντροφιάς Powerpaws αποτελεί τον καρπό της προσπάθειας ανθρώπων εξειδικευμένων στον κλάδο της κτηνιατρικής, οι οποίοι με εφόδιο την εμπειρία, την υψηλή αίσθηση φροντίδας και την σύγχρονη αντίληψη στη σχέση μεταξύ ανθρώπων και των ζώων συντροφιάς, έχουν ως κοινό όραμα την παροχή υψηλών προδιαγραφών κτηνιατρικών υπηρεσιών.

Στις μέρες μας συναντάμε όλο και περισσότερους επίδοξους ιδιοκτήτες μικρών ζώων συντροφιάς δημιουργώντας έτσι ένα υψηλότερο φρόνημα ευθύνης στους ίδιους. 

Το ιατρείο μας είναι σε θέση να παρέχει την άμεση και διαρκή ενημέρωση τους σε θέματα υγείας και μέριμνας των κατοικίδιων τους προλαμβάνοντας τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις.

Ο χώρος λειτουργίας του ιατρείου είναι ευχάριστος και μοντέρνος. Διαθέτει προηγμένα εργαστηριακά και διαγνωστικά τμήματα  και σύγχρονο τεχνολογικά εξοπλισμό ώστε μέσα από την εφαρμογή νέων μεθόδων φροντίδας, πρόληψης και θεραπείας να προσφέρει μια ολοκληρωμένη και επιστημονικά εμπεριστατωμένη λύση στα προβλήματα των κατοικίδιων σας.

Τέλος, πέρα από τις ποικίλες υπηρεσίες ιατρικού περιεχομένου, το κτηνιατρείο μας αναλαμβάνει και τον καλλωπισμό των μικρών μας φίλων.

Close Menu